woensdag 5 oktober 2011

Stay with us

Hallo allemaal,

Welkom bij Dorcas Aid International Bed en breakfast!

Het is belangrijk dat we met de projecten ook plaatselijk inkomsten genereren. We zijn nu begonnen met een Bed en Breakfast (B&B) bij het trainingscentrum en hebben zes gemeubileerde kamers, elk met een eigen badkamer. Internet, water en stroom wordt aangeboden maar is een luxe die niet altijd gegarandeerd kan worden. We hebben een Ugandese kok, Ibrahim , die heerlijk kan koken, en een schoonmaakster, Betty uit Wau, die alles heel netjes en nauwkeurig verzorgt.

Twee mensen uit Engeland hebben al van onze voorzieningen genoten. John Inglis-Jones uit Engeland is de Executive Officer van de Anglican International Development for Relief and Change en een dame die voor de Verenigde Naties in Engeland werkt en voor een opdracht naar Zuid-Soedan moest komen. Ook hebben we al een aantal andere gasten gehad en als ik het goed begrijp, zijn ze onder de indruk en hopen ze vaker te komen. Ze zullen B&B Wau bij hun collegae aanbevelen. Een volgende gast uit Engeland heeft haar nu gemeld. Niemand anders dan barones Caroline Cox van de HART foundation (www.hart-uk.org).

Dus hierbij een uitnodiging om te komen verblijven in de B&B te Wau, Zuid Soedan. Kosten zijn South Sudanees Pound (ssp) 90,00 per dag inclusief twee maaltijden. Dat komt neer op € 20,00 per persoon per dag. Het zal echt een onvergetelijke belevenis zijn. Een weekje Zuid Soedan.

Foto’s van de B&B:





Geen opmerkingen:

Een reactie posten